ANNONS

Mekaniker / Servicetekniker

  • Heltid
  • Rinkaby
  • Publicerat för 3 veckor sedan

Söderberg & Haak Rinkaby AB

Servicetekniker

Söderberg & Haak Rinkaby AB är ett bolag i Söderberg & Haak gruppen. Vi arbetar med försäljning, reparation samt service av lantbruks och entreprenadmaskiner. Våra huvudleverantörer är Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo samt Komatsu. Vi är även återförsäljare för bland annat Närlant och Stiga. Utöver våra egna varumärken servar och reparerar vi Case IH, New Holland samt övriga märken inom lantbruk och entreprenad.

 

Beskrivning av tjänsten.

Våra kunder består av en mix av små och stora lantbruks och entreprenadföretag, med olika maskinparker och behov. Du kommer i första hand att jobba med entreprenadmaskiner men även lantbruksmaskiner vid behov. Du är delaktig i hela processen från kundkontakt, felsökning, reparation och registrering av arbetet. Arbetet sker både i vår verkstad samt i fält.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och maskiner. Du har fordonstekniskutbildning eller liknande, samt erfarenhet av entreprenadmaskiner.

Du behärskar svenska flytande samt kan läsa och förstå arbetsbeskrivningar på engelska och svenska. B-körkort är ett krav.

Som person är du positiv, serviceminded och lösningsorienterad. Du ska kunna jobba självständigt men inte vara rädd för att fråga om hjälp när det behövs.

Du är noggrann och ansvarstagande.

 

För mer information om tjänsten kontakta verkstadschef

Pär Dahlström

044-781 31 13

[email protected]

 

Vi tillämpar fortlöpande rekrytering så vänta inte för länge med din ansökan.

 

 

För att ansöka om detta jobb, skicka email med uppgifter till par.dahlstrom@sodhaak.se

Ansök via webbmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook