ANNONS

Bankrådgivare Lantbruk/Företag

Länsförsäkringar

Vi söker en Bankrådgivare Lantbruk/Företag som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång och tillväxt.

Som bankrådgivare är din huvudsakliga arbetsuppgift att erbjuda Länsförsäkringars totala bredd av ekonomisk trygghet till våra nya samt befintliga lantbruks- och företagskunder. Med utgångspunkt från kundens behov förmedlar du produkter inom områdena spara, betala och låna. Du är en viktig del i vårt team som bygger helhetserbjudande inom bank och försäkring.

Vem är du?
Du har en god förmåga att identifiera olika kunders behov för att uppnå förstklassig service. Att du tycker om att jobba mot individuella mål och har ett affärsmässigt tänk, är förutsättningar för att kunna bli en framgångsrik bankrådgivare hos oss.

Du uppskattar att arbeta strukturerat och konsekvent och har förmågan att utveckla, motivera och driva dig själv framåt. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt och har en öppen och positiv attityd gentemot kunder och kollegor. Din goda förmåga att ta till dig ny kunskap och anpassa dig till förändringar såsom ökad digitalisering och nya arbetssätt, är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen.

Vi vill att du har högskoleutbildning med inriktning ekonomi och erfarenhet av arbete där lantbruksföretag och andra företag varit dina kunder. Har du dessutom erfarenhet som bankrådgivare inom Lantbruk/Företag ser vi det som en merit.

Mer om tjänsten
Din placering kommer vara på något av våra kontor i Hässleholm och Kristianstad.

Eftersom arbetet till viss del innebär besök hos våra kunder krävs det att du har giltigt körkort och egen bil.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Alf Magnusson, Affärsområdeschef Företag-Lantbruk
Telefon 044-19 62 62, e-post:[email protected]

Anders Axelsson, HR-chef
Telefon: 0451-489 35, e-post:[email protected]

Anna Bumark, facklig kontaktperson
Telefon: 0451-489 52, e-post:[email protected]

Ansökan
Om du tycker det låter spännande är du välkommen med din ansökan senast den 10 augusti 2017.