ANNONS

FÄLTSERVICE – MEKANIKER

  • Heltid
  • Eslöv
  • Publicerat för 2 veckor sedan

Delvator AB

Delvator är generalagent -Hitachis anläggningsmaskiner i Sverige

Kort om tjänsten

Till vår verkstad i Eslöv söker vi nu en fältservice-mekaniker. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att reparera och serva våra Hitachi-kunder på fältet. Som mekaniker blir du en vi vårt team i Eslöv, du får ett omväxlande arbete i en utvecklande miljö.

Om företaget

Delvator är generalagent för Hitachis anläggningsmaskiner på den svenska marknaden. Vi har en marknadsposition som nummer tre i Sverige, främst tack vare maskinernas höga kvalitet och vår kundorienterade organisation. Huvudkontoret ligger i Eslöv, med filial placerad i Härnösand. Därtill kommer 11 säljställen och 25 serviceverkstäder utspridda över hela landet, vilket gör att vi alltid är nära våra kunder och på så sätt kan ge bästa möjliga service.

Mer om tjänsten

Som fältservice-mekaniker bör du därför ha kunskap i hydraulik, el och viss svetskunskap. Du bör också ha god datavana då mycket felsökning sker via dator. För att säkerställa att vi följer myndigheternas regler och krav samt att vi kan svara upp mot kundernas förväntningar utbildar vi kontinuerligt våra tekniker, det rör sig då huvudsakligen om praktisk utbildning.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom t ex entreprenad, lantbruk, fordons- eller verkstadsföretag. För att lyckas i rollen är du tekniskt intresserad, strukturerad och noggrann. Minst B körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du måste vara serviceinriktad, ha ett stort eget driv och bidra till den prestigelösa stämning som redan finns hos oss.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan, ditt CV och personliga brev via mail till: [email protected]
Intervjuer sker löpande och vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligt.

Kontaktperson

Thomas Johnsson, Eftermarknadschef

Anställningsomfattning

Heltid

Tjänstgöringsort

Eslöv

Start

Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

To apply for this job please visit the following URL: http://www.delvator.se/lediga-tjanster-2/ →